Acasă Sibiu

Bărbat de 28 ani reținut de polițiști pentru proxenetism | VIDEO

2562

Bărbat de 28 ani reținut de polițiști pentru proxenetism.

În ultimele 24 de ore, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat cercetat pentru proxenetism și au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

,,La data de 9 noiembrie, în jurul orei 21:00, în urma activităților specifice desfășurate și a probatoriului administrat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un sibian în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

Polițiștii specializați în investigații criminale au stabilit faptul că sibianul, în perioada aprilie 2021 – noiembrie 2022, ar fi determinat și totodată, înlesnit practicarea prostituției unei tinere în vârstă de 20 de ani. Tânăra ar fi practicat prostituția în diferite locații sau hoteluri, iar cea mai mare parte a sumelor de bani obținute i le-ar fi dat bărbatului reținut.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.