Acasă Sibiu

A furt portofelele a 2 două femei iar apoi le-a folosit cardurile

455

A furt portofelele a 2 două femei iar apoi le-a folosit cardurile.

La data de 16 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Șeica Mare, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt (2 acte materiale), respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod  fraudulos (2 acte materiale).

,,În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în zilele de 29 august, respectiv 5 septembrie, în timp ce se afla în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi sustras portofelele a două femei, utilizând apoi cardurile bancare ale acestora pentru efectuarea mai multor tranzacții. Prejudiciul creat se ridică la suma de 1.500 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentMinor de 16 ani reținut pentru 6 furturi
Articolul următorPeste 900 cazuri de consum fraudulos de energie electrică și gaze naturale identificate anul acesta | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.