Acasă Sibiu

Aventuri de noapte | Un tânăr fără permis a furat 2 mașini și le-a avariat

306

Un tânăr fără permis a furat 2 mașini și le-a avariat.

La data de 2 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un localnic în vârstă de 25 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință (2 acte materiale), distrugere din culpă (3 acte materiale), respectiv conducere fără permis (2 acte materiale).

,,În fapt, bărbatul, care nu deține permis de conducere, este bănuit că, în noaptea de 01/02 octombrie, în timp ce se afla în localitatea Cristian, ar fi sustras un autoturism, parcat și cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus aproximativ 3 kilometri, după care ar fi pierdut controlul direcției, oprindu-se în șanț. Bărbatul ar fi abandonat autoturismul avariat și, după o scurtă deplasare pe jos, ar fi sustras un alt turism, parcat și cu cheile în contact, și l-ar fi condus pe o distanță scurtă deoarece a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Ambele evenimente s-au soldat doar cu pagube materiale.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost depistat în cursul zilei de 2 octombrie a.c., față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Persoana în cauză urmează să fie prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, Post Poliție Cristian, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.