Acasă Nova TV

Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge pentru prima dată la Mediaș

250

Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge pentru prima dată la Mediaș.

Ştafeta veteranilor, eveniment organizat de Invictus România în contextul manifestărilor dedicate Zilei Armatei României, a plecat miercuri din Bucureşti şi va sosi, pe 25 octombrie la Carei.

Vineri, 14 octombrie, Ștafeta Veteranilor va ajunge în municipiul Mediaș și va fi primită la ora 16:00 în Piața Corneliu Coposu. Ulterior, sâmbătă dimineața la ora 8:00 se va da startul pe traseul către Sibiu.

Ștafeta Veteranilor Invictus presupune purtarea de către alergători și cicliști ai Invictus România, ai Armatei României, cât și cetățeni civili, a trei ștafete, pe trei trasee diferite, simbolic diferențiate prin cele trei culori ale drapelului: albastru, galben și roșu. Fiecare traseu include opriri la monumentele ridicate în cinstea eroilor țării, eroi datorită cărora ne aflăm astăzi pe pământ românesc.

Sportivii s-au despărțit miercuri, 5 octombrie, la Monumentul Eroilor Patriei din București și se vor reuni pe 25 octombrie, de Ziua Armatei României, în localitatea Carei. Ştafeta Veteranilor, aflată la cea de-a IX-a ediţie, a devenit o tradiţie şi un simbol al spiritului Invictus, care ar trebui să ne reunească pe toţi în jurul veteranilor.

Foto: Facebook|MAPN|cpt. Cristian Păduraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.