Acasă Nova TV

Festivalul verzei la Moșna | Programul evenimentului și restricții de circulație

1711

Festivalul verzei va avea loc timp de două zile la Moșna.

Festivalul Verzei de la Moșna a ajuns anul acesta la ediția cu numărul paisprezece. Evenimentul se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de sâmbătă și duminică. Printre manifestările cuprinse în programul din acest an se numără parada căruțelor, târgul de produse autohtone, premierea cuplurilor de aur, un spectacol folcloric deosebit dar și recitaluri de muzică pop-rock.

Festivalul Verzei va debuta sâmbătă dimineața la ora 11:00, atunci când este programată deschiderea festivalului, primirea invitaților și parada portului popular. De la ora 13:00 va avea loc un moment de dansuri populare susținut de Ansamblul Cununița Moșna, iar o jumătate de oră mai târziu este programată premierea Cuplurilor de aur, care au aniversat 50 de ani de căsătorie. Programul zilei va cuprinde apoi un recital de muzică pop susținut de Alex Benko, Bristena Tătar va susține un recital de muzică populară, la fel ca și solistul Dan Filuț Tabără.

Duminică, în cea de-a doua zi a festivalului, va avea loc de asemenea un program artistic susținut de Nicolae Poșta, Iulia – Teodora Lăpădat, Grupul vocal Mugurași de pe Târnavă, Raul Pop, formația Dinamic, respectiv Luminița Dejan și formația.

La sfârșitul acestei săptămâni, datorită organizării Festivalului Verzei se vor impune și o serie de restricții de circulație. Astfel, în perioada 7-9 octombrie, de vineri până duminică, între orele 10:00-23:00, circulația va fi restricționată de pe strada Principală de la intrarea în localitate până la căminul cultural. În această perioadă, circulația rutieră se va desfășura pe strada Bărăgan și va fi semnalizată corespunzător.

Articolul precedentGrupul de artă Creative HeARTS din Mediaș expune la Muzeul Gazelor Naturale
Articolul următorFemeie lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de o brașoveancă de 68 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.