Acasă Nova TV

Vânătoare de comori arhitecturale la Mediaș | Concurs pentru tineri

252

Vânătoare de comori arhitecturale la Mediaș.

Asociația Fanny Baumel pregătește în luna octombrie o serie de activități interactive, la care sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 11-18 ani, din orașul Mediaș. Prima dintre acestea va fi ,,Vânătoarea de comori arhitecturale”, care se va desfășura în data de 6 octombrie, între orele 15:00-17:00, în centrul istoric al Mediașului. Activitatea este adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 11-14 ani și se va desfășura sub forma unui joc urban pe echipe, un concurs al cărui obiectiv este descoperirea comorilor arhitecturale care se ascund în zona istorică a Mediașului.

O altă activitate intitulată ,,Atelierul de fotografie stradală și arhitectură” se va desfășura în perioada 19-20 octombrie. Aceasta este adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Participanții vor lucra alături de un fotograf profesionist, care îi va ghida atât în dobândirea unor cunoștințe teoretice, cât și în practica de teren a activității de fotografiere. Cele mai reușite fotografii vor fi expuse ulterior la Casa de lângă Sinagogă. Participanții vor avea ocazia să socializeze, să afle lucruri noi despre orașul lor, să redescopere locuri știute într-o modalitate distractivă.

Mai multe informații se pot obține la www.casadelangasinagoga.ro, https://www.facebook.com/sinagogamedias,  la adresa de email sinagogamedias@gmail.com sau la numărul de telefon 0741-084-630. Activitățile sunt derulate în cadrul proiectului Ferestre – poveștile orașului și ale lemnului, implementat de Asociația Fanny Baumel în perioada septembrie – octombrie 2022.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.