Acasă Sibiu

Țepe pe OLX | Una vindea, alta trimitea la clienți | Bărbat reținut

239

Un bărbat a fost reținut și este cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni prin intermediul unei platforme de vânzări on-line.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Brașov, a fost reținut ieri de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de înșelăciune (3 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals material în înscrisuri oficiale.

,,În fapt, în perioada 25.07.2021 – 26.06.2022, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane prin intermediul unei platforme de vânzări online, în sensul că ar fi postat anunțuri cu privire la vânzarea mai multor produse (telefoane mobile, articole vestimentare), iar după ce era contactat de către cumpărători, acesta le-ar fi expediat altceva și nu produsele menționate ca fiind de vânzare.

La data de 27 septembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul Poliției Municipiului Brașov, au efectuat o percheziție la domiciliului bărbatului, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri. În urma probatoriului administrat și audierii acestuia, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. În cadrul anchetei, polițiștii Biroului Investigații Criminale au beneficiat de suportul operativ al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, Serviciului Acțiuni Speciale Brașov și Poliției Municipiului Brașov.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.