Acasă Nova TV

Crimă în Germania | Medieșeancă ucisă de propriul soț

5758

Medieșeancă ucisă de propriul soț în Germania.

Un român de 33 de ani și-a ucis cu sânge rece soția cu trei ani mai mare, în orașul Furth din Germania. Martorii spun că cei doi ar fi avut o ceartă extrem de violentă care a escaladat, scriu stirileprotv.ro.

Mihaela și Cătălin B. locuiau în Germania de nouă ani și aveau împreună un băiat și o fată. Conform unor surse neoficiale, ambii sunt din municipiul Mediaș. El, spun apropiații cuplului, ar fi rămas de curând fără serviciu, iar ea nu lucra pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.

Potrivit informațiilor BILD, Cătalin B. și-a înjunghiat soția, Mihaela B., după o ceartă pe care au avut-o. De asemenea, nu este clar dacă, cei doi copii ai cuplului de 4, respectiv 7 ani, au fost martori la crimă. Potrivit vecinilor, aceștia se aflau în apartament și au fost luați ulterior de anchetatori.

Într-un răspuns pentru Știrile PRO TV, procurorul șef al Parchetului din Nürnberg-Fürth a declarat că: „Suspectul a fost reținut la fața locului fără a se opune. La solicitarea parchetului, un judecător de instrucție de la judecătoria competentă a emis un mandat de arestare împotriva învinuitului din cauza suspiciunii puternice de omor din culpă. Acum este în arest”.

Foto: Facebook&Bild|Karina Palzer

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.