Acasă Mediateca

EM microorganisme eficiente în tehnologia regenerării solului | Seminar la Valea Viilor

255

EM microorganisme eficiente în tehnologia regenerării solului.

Fundația Casa Florilor a organizat vineri la sediul său din Valea Viilor, seminarul intitulat ,,EM microorganisme eficiente în tehnologia regenerării solului’’. Vorbitor invitat a fost profesorul Eugen Popescu.

În cadrul manifestării participanții au avut ocazia să afle informații utile despre sănătatea solului și tehnologia EM, singura tehnologie probiotică care acționează în refacerea biologică a mediului, dar și despre utilizarea Brix ca indicator al calității legumelor și fructelor, cu ajutorul unui dispozitiv numit refractometru.

Tehnologia EM™ este un instrument care combină cunoștințele tehnice specifice și probioticele numite EM™ (Effective Microorganisms™). Acest amestec de microorganisme și „know how”-ul fac din EM™ un produs unic pe piață, disponibil sub formă lichidă, la temperatura camerei, cu microorganisme viabile și gata de a intra în acțiune. În plus nu sunt dăunătoare, nici patogene, nici modificate genetic, nici sintetizate in laborator.

În plus, conține microorganisme naturale binecunoscute, precum drojdiile și bacteriile lactice care promovează procesele de fermentație antioxidantă, accelerează procesele de descompunere a materiei organice și favorizează echilibrul florei microbiene, printre alte beneficii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.