Acasă Nova TV

Burse de merit pentru elevi oferite de Biserica din Cimitirul Ortodox Mediaș | Tot ce trebuie să știți

657
Burse de merit pentru elevi Reguli pentru Biserici

Burse de merit pentru elevi oferite de Biserica din Cimitirul Ortodox Mediaș.

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni’’ din Cimitirul Ortodox Mediaș, oferă și în an acest an școlar, burse de merit.

Acestea au o valoare de 250 lei fiecare și vor fi acordate pe toată durata anului școlar unui număr de cinci liceeni și trei elevi ai claselor a VIII-a.

Aceștia trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să aibă media generală peste 9 în cazul liceenilor, respectiv peste 9,50 în cazul elevilor clasei a VIII-a.

Să se implice în acțiuni de voluntariat și să participe la olimpiade sau alte concursuri organizate de către Ministerul Educației Naționale.

De asemenea, elevii claselor a VIII-a și liceenii trebuie să redacteze o compunere, respectiv un eseu pe tema fericirii.

Cererile se pot depune la secretariatul fiecărei unități de învățământ sau la adresa de e-mail bursebsapp@gmail.com până în data de 5 octombrie.

Comunitatea Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni’’ din Cimitirul Ortodox Mediaș a oferit la începutul acestui an școlar, un număr de 92 ghiozdane complet echipate.

Acestea au ajuns la copii din Mediaș, Moșna și Nemșa.

Articolul precedentZiua Recoltei 2022 | Vor participa peste 1.000 elevi și preșcolari | Program artistic deosebit
Articolul următorAu început anchetele de circulație Origine — Destinație | 2 posturi de control în județul Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.