Acasă Sibiu

Încă 2 conducători auto depistați drogați la volan

263

Încă 2 conducători auto depistați drogați la volan.

La data de 4 iulie, în jurul orei 05:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Școala de Înot de către un localnic în vârstă de 20 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a relevat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 4 iulie, în jurul orei 21:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul General Vasile Milea de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

Testarea conducătorului auto cu aparatul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.