Acasă Transilvania Online

Poștașii pe biciclete electrice | Poșta Română va dota personalul în următoarele luni

174
Poștașii pe biciclete electrice

Poșta Română a anunțat că va achiziționa în perioada următoare 350 de biciclete electrice iar cu o nouă procedură vor fi comandate alte 1000 de bucăți.

Directorul general al Companiei, Valentin Ștefan a confirmat că Poşta Română urmează să semneze contractul pentru 350 de biciclete electrice pentru poştaşi, care vor intra în posesia Poștei în maximum două luni.

Am cumpărat 25 de biciclete anul trecut, le-am testat. Am mai demarat procedura de achiziţie pentru 350 la începutul anului. Procedura de achiziţie s-a finalizat, urmează să semnăm contractul şi în maxim două luni să le avem.

Poșta Română a demarat suplimentar o altă procedură de cumpărare a încă 1000 de biciclete, care va dura şase luni-un an de zile până când vor ajunge la poștași.

Potrivit caietului de sarcini publicat pe SEAP, bicicletele vor avea cadru unisex și vor fi inscripționate cu sigla „Poșta Română”. Acestea vor avea autonomie de cel puțin 30 km. Bicicletele vor avea roți cu dimensiunea de 28”, jante duble, imobilizator pe roata spate, dispozitiv antifurt suplimentar cu cablu și cifru, șa ergonomică pentru confort sporit, schimbător în butuc cu minim 3 viteze.

Portbagajul spate va fi prevăzut cu un sistem de prindere al unei genți prevăzută cu buzunare laterale pentru depozitare.

Articolul precedentScurtă istorie a românilor pe înțelesul tuturor | Lansare de carte la Muzeul Gazelor Naturale
Articolul următorBrâul Maicii Domnului din Grecia va ajunge la Brateiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.