Acasă Sibiu

Incendiu la o anexă și acoperișurile a două case | Foto

435

Incendiu la o anexă și acoperișurile a două case.

Sâmbătă în jurul amiezii s-a produs un incendiu în localitatea Orlat. O anexă gospodărească a luat foc, iar flăcările s-au extins la acoperișurile a două case aflate în imediata apropiere. Pompierii militari au intervenit la fața locului cu 3 autospeciale.

,,Este vorba despre un incendiu la o anexă gospodărescă extins la acoperișurile a două case învecinate din localitatea Orlat, strada Gării. S-a intervenit cu 3 autospeciale de stingerea și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Săliște și Detașamentului Sibiu. Pompierii militari au limitat incendiul și lucrează pentru lichidarea acestuia. Din informațiile primite până în acest moment nu sunt semnalate victime” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

După mai multe ore de intervenție, pompierii militari au lichidat incendiul.

S-au înregistrat următoarele pagube:

  • a ars în totalitate anexa ( aproximativ 35 mp) constituită ca bucătărie de vară și spațiu de depozitare de unde a pornit incendiul, fiind salvată casa de locuit din imediata apropiere.
  • acoperișul casei alăturate pe o suprafață de cca 60 mp, fiind salvată 80% din casa P+E.
  • acoperișul altei case învecinate pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

La intervenție au participat și membrii SVSU Orlat cu o autospecială de stingere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de o butelie aflată în anexă, racordată cu improvizații la un aparat de gătit (aragaz).

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.