Acasă Mediateca

Mediaș 120 | Concurs de gătit în cuptorul solar | Au participat 6 echipe de liceeni

385

Concurs de gătit în cuptorul solar la Muzeul Gazelor Naturale.

Asociația Energia Inteligentă a organizat miercuri, prima ediție a evenimentului ,,Gătit în cuptorul solar’’. Acesta s-a desfășurat în curtea Muzeului Gazelor Naturale din municipiul Mediaș.

6 echipe de elevi de liceu, 4 de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth și 2 de la Colegiul Școala Națională de Gaz, s-au întrecut în realizarea celor mai bune cuptoare solare, care au fost apoi testate în cadrul primului eveniment de acest gen din România. Cel mai original preparat realizat în cuptorul solar a fost premiat de un juriu din care a făcut parte un bucătar profesionist.

Câștigătorii concursului care au intrat și în posesia unui premiu în valoare de 1.000 Euro, a fost una dintre echipele Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth, formată din Andrei Alexandru Paul, Jeworrek Oliver și Albert Lorinczi. Cei trei tineri au gătit în cuptorul solar pui înăbușit cu capere și roșii cherry.

Evenimentul ,,Gătit în cuptorul solar” a fost organizat de Asociația Energia Inteligentă în colaborare cu Muzeul Gazelor Naturale și Mercure Binder Bubi Mediaș. Sponsorul oficial al evenimentului a fost OMV Petrom.

Articolul precedentTabără de artă organizată de Asociația S’art R – vient de l’âme la Ighișu Nou | Foto
Articolul următorBărbat de 43 ani dispărut de la domiciliu | Dacă l-ați văzut, anunțați poliția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.