Acasă Nova TV

Asociația Love Light Romania a fost reprezentată la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta de la București

303

Asociația Love Light Romania a fost reprezentată la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta de la București.

În data de 9 iunie, Robert Rowe, Directorul Asociației Love Light Romania, a participat la un eveniment special la București pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Evenimentul a fost organizat de către Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. Cu acest prilej, Robert Rowe a avut șansa de a discuta cu Ambasadorul britanic, Andrew Noble, despre Love Light România și proiectele de viitor ale asociației.

Ambasadorul Marii Britanii la București a dat asigurări că va ajuta prin intermediul unor evenimente de strângere de fonduri, dar și la următorul mare proiect pe care Love Light Romania îl va face public în curând. Robert Rowe a stat de vorbă și cu reprezentanții BRCC (Camera de Comerț Britanică și Română), care au promis că vor susține proiectele asociației.

„A fost o seară minunată și am avut șansa să facem multe conexiuni și parteneri noi. A avea sprijinul ambasadorului britanic înseamnă atât de mult pentru noi, este o persoană minunată” a explicat Robert Rowe, Directorul Asociației Love Light Romania.

Foto: Facebook|British Embassy Bucharest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.