Acasă STIL DE VIATA

VIDEO Noul SUV Dacia Bigster prezentat la Lyon | Arată excelent

1359
Noul SUV Dacia Bigster

Compania Dacia a prezentat recent noul SUV Dacia Bigster la Salonul Auto de la Lyon 2022. Fratele mai mare al Duster-ului ar urma să măsoare aproximativ 4,6 metri și va avea un aspect robust.

Potrivit reprezentanților companiei, versiunea finală a Daciei Bigster va respecta 90% din modelul prezentat la Lyon.

Noul model Dacia Bigster este cel mai îndrăzneț SUV al mărcii auto românești. Cu linii simple, fără artificii estetice inutile, mașina va avea și un interior mai primitor, fiind printre cele mai spațioase din segment. Pentru protecțiile laterale sunt folosite piese din plastic reciclat.

Viitorul SUV al Dacia ia deja în calcul, încă din faza de proiectare, utilizarea unor propulsoare hibride și hibride plug-in. Informații oficiale despre prețul noul SUV nu au fost făcute publice, însă experții se așteaptă să aibă un preț de pornire de aproximativ 30.000 de euro.

Noul SUV Dacia Bigster

De remarcat comentariile pozitive la adresa noului model pregătit de producătorul din Pitești. Utilizatorii canalului Youtube crospoter13, spre exemplu, consideră modelul un mare pas înainte. Peste 200 de comentarii apreciază noua realizare Dacia.

Articolul precedentPrezentare și cote Liverpool vs Real Madrid – finala Ligii Campionilor 2022
Articolul următorTăieri ilegale de arbori și furt de material lemnos | Percheziții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.