Acasă Transilvania Online

Wizz Air introduce noi rute spre Italia și Grecia cu plecare din Cluj

366
wizz air cluj introduce noi rute spre Italia și Grecia

Wizz Air va introduce din luna August 2022 noi rute spre Italia și Grecia cu plecare din Cluj.

Noile rute vor fi posibile după ce compania maghiară va adăuga o nouă aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca. Este vorba despre un Airbus A321, ce se va alătura flotei de la începutul lunii august, astfel numărul de aeronave Wizz în Cluj-Napoca va crește la șapte.

Vor fi lansate trei rute noi, din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia și Napoli cu Torino în Italia. Totodată va crește frecvența pentru alte 10 rute. Aceste suplimentări recente ale programului de zbor permit Wizz Air să ofere servicii la tarife ultra-reduse de pe Aeroportul Internațional Cluj. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil cu tarife începând de la 99 de lei.

Pasagerii vor putea călători din Cluj către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august. Celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino vor deveni operaționale din 3 august, în zilele de miercuri și duminică.

Pe lângă rutele către noile destinații, Wizz Air anunță că frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais va crește cu trei zboruri, la nouă zboruri pe săptămână. Rutele către Barcelona și Bruxelles-Charleroi vor crește cu câte două zboruri suplimentare, la șapte zboruri pe săptămână.

Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg, Memmingen și Chania vor crește toate cu un zbor pe săptămână. Prin intermediul acestor rute noi dar și al celor existente, locuitorii din Cluj-Napoca și cei din zonele limitrofe vor putea călători convenabil către cele mai interesante destinații din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.