Acasă Sibiu

Un copil de 2 ani și 9 luni a plecat de acasă și a fost găsit apoi înecat

1509
Laslea - înecat la târnava

Un copil de 2 ani și 9 luni a plecat de acasă și a fost găsit apoi înecat.

La data de 27 aprilie, în jurul orei 20:35, un bărbat din Tălmaciu a sesizat faptul că fiul său minor, în vârstă de 2 ani și 9 luni, a plecat de la domiciliu în jurul orei 18:50 fără a mai reveni. S-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliție, pompieri voluntari din Tălmaciu și membrii ai familiei.

,,În jurul orei 22:00, un bărbat a depistat minorul în albia râului Cibin, la aproximativ 3 kilometri de locuință. Minorul a fost preluat și transportat la UPU, unde din păcate s-a declarat decesul acestuia. În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs acest tragic eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecință” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma unui apel venit la 112, SAJ Sibiu a deplasat de urgență doua echipaje medicalizate, unul de la Tălmaciu (tip B) și unul de la Sibiu (cu medic) pentru un copil găsit înecat în zona localității Tălmaciu la stația de epurare a apei.

,,Echipajele sosite la fata locului au găsit un băiat de 2 ani și 9 luni aflat în stop cardio-respirator și cu hipotermie severă. S-au inițiat manevrele de resuscitare la fața locului apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU Luther Sibiu. Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceștia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor copilul a fost declarat decedat” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentMediaș 120 | Remedii pentru indigestie
Articolul următorDomeniul ingineriei foarte căutat pe piața muncii | Salarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.