Acasă Transilvania Online

Primii tigri albi bengalezi la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

250
Primii tigri albi bengalezi la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

Grădina Zoologică din Târgu Mureș a prezentat, vineri, în premieră, primii tigri albi bengalezi aduşi în urma unui parteneriat cu o grădină zoologică din Ungaria.

Directorul Grădinii Zoologice Târgu Mureş, Szánthó János, şi-a exprimat speranţa că cei doi pui de tigru bengalez, Indira și Adelina, îşi vor înfrânge teama ca să iasă din adăpost până la data de 1 mai, atunci când se va da startul oficial al unui noi sezon de vizitare.

Sperăm că, de la 1 mai, tigrii să iasă în amplasamentul exterior, noi nu îi forţăm, dacă ei singuri vor să iasă afară după ce uşa va fi deschisă, vor fi afară, dacă nu, vor fi în interior până când vor avea curajul să iasă. Aceasta este o procedură standard în lumea grădinilor zoologice, să nu forţăm animalul,” a precizat Szánthó János.

Primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este pentru prima dată când Grădina Zoologică are tigri albi bengalezi şi că, alături de aceştia, au mai fost aduşi mai mulţi pelicani şi doi papagali Ara, aceştia din urmă fiind donaţi de o persoană fizică. (Sursa HotNews) Foto: Mariș Cristian Daniel

Articolul precedentAu reînceput lucrările la podul CFR | Trafic cu anumite restricții
Articolul următorCei 3 veterani de război din Mediaș au fost sărbătoriți de ziua lor | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.