Acasă Transilvania Online

Locuri de muncă în agricultură în Danemarca și Portugalia

285

Locuri de muncă în agricultură în Danemarca și Portugalia.

Angajatorul  danez GREENPEAS  ENTERPRISE  oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 165 de  locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

Locurile de muncă vor fi în insula Funen (Fyn) din Danemarca(100 locuri) ferma din Industrivej 1 E, 5750, orașul Ringe și 65 de  locuri vor fi în ferma din Vila Nova de Milfontes (Portugalia).

Angajatorul caută persoane pentru cules mazăre, (cultura principală) căpşuni, porumb şi alte culturi. Pot aplica și cupluri. Se va lucra într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Danemarca, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Se încheie contract de muncă direct la fermă, fără intermediari și fără comisioane. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor necesare pentru obținerea dreptului de muncă în Danemarca. Există posibilitatea de a exercita si alte funcții, ca supervisor, conducător de camion/tractor etc.

Cerințe: vârsta minimă 18 ani, condiție fizică bună, experiență în agricultură.

Nu sunt cerințe de limbă străină.

Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul poate ajunge până la 2000-2500 euro brut/lună. Salariul se acordă lunar.  Se poate achita cash, sau se poate vira în cont bancar. Se acordă avans săptămânal. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. De exemplu, la un salariu de 2000 euro brut/lună  rămâne un net  de aproximativ  1600 euro. Se oferă un bonus 12,5% la salariu, acesta reprezintă bani de concediu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.

Cazarea se face în rulote. Fiecare rulotă are 4 camere, a cate 2 persoane pe camera. Rulota este echipată cu baie și toaletă. În camping sunt disponibile separat de rulote: bucătărie complet mobilată (frigidere, aragaze), sala de mese, extra băi cu dușuri, mașini de spălat, TV, internet wireless. Taxa de cazare este de 9 euro pe zi cu toate utilitățile incluse și se reține din salariu la plecare. Asigurarea medicală este plătită de angajator. Transportul România – Danemarca este plătit de angajat. Transportul de la locul cazării la locul de muncă în Danemarca este suportat de angajat și costă 2,5 euro/zi. Opțional lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă, (mașinile personale). Cei selectați vor primi informații detaliate referitoare la cardul european de sănătate, deducere de taxe etc., înainte de a pleca din România.

Durata contractului: iunie – septembrie 2022. Program de lucru 40-50 de ore/săptămână, 6 zile/săptămână. De regulă se lucrează în intervalul orar 07.00-15.00

Mod de aplicare: Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română , pe adresa de email: aam@greenpeas.dk. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 004551501097 Andreea Motoc, sau pe Facebook.  Alte informații  se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Pentru monitorizare, emailurile vor fi trimise și la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta  accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html și  se pot înregistra la consilierul EURES din cadrul AJOFM Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, telefon 0269 210882 interior 119. Data limită de înscriere: 20.02.2022.        

Foto: pexels.com

Articolul precedentRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de 14 februarie
Articolul următorBărbat din Dârlos depistat cu 0,64 alcoolemie în Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.