Acasă Sport

Ilie Poenaru gata de plecare | Astăzi o nouă întâlnire la Primăria Mediaș

980
Ilie Poenaru

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Ilie Poenaru este gata de plecare, în cazul în care situația clubului nu va fi rezolvată favorabil.

Clubul din Mediaș are probleme mari financiare, iar împotriva sa au fost deschise mai multe procese din partea foștilor jucători și antrenori. În consecință, Gaz Metan va fi sancționată cu două puncte la fiecare proces pierdut.

Înainte de partida cu CFR Cluj, programată sâmbătă, Ilie Poenaru a declarat că va mai rămâne pe banca echipei doar 8-9 zile, dacă nu se rezolvă problemele financiare.

Sincer vă spun, dacă în următoarea săptămână lucrurile nu se rezolvă într-un sens foarte clar și palpabil, eu renunț. Voi fi pe bancă la meciul cu CFR, la fel cu Dinamo, dar după aceea mă retrag dacă situația va rămâne exact ca acum.

Există un risc de depunctare în lanț din cauza datoriilor, iar dacă ajungem în situația asta înseamnă că muncim în zadar. Primul hop e vineri, chiar înaintea jocului cu CFR, când putem pierde deja primele puncte pe memoriul lui Ronaldo Deaconu, dacă până la ora 17 nu i se achită din bani”, a declarat Ilie Poenaru, într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Astăzi la Primăria Mediaș va avea loc o ultimă întâlnire între reprezentanții clubului, sponsorii tradiționali și primarul Gheorghe Roman pe tema situației financiare de la Gaz Metan.

La finalul primei întâlniri de la începutul lunii Februarie s-a concluzionat că există trei căi de abordare a situației actuale:

1. finanțarea în continuare a clubului de către Romgaz, Transgaz și Primăria Mediaș – variantă puțin plauzibilă având în vedere datoria extrem de mare acumulată

2. găsirea unui finanțator serios care să susțină clubul alături de Romgaz, Transgaz și Primaria Mediaș

3. declararea falimentului și înființarea unui nou club al orașului, condus de oameni devotați și credibili care iubesc sportul și Mediașul 

Articolul precedentCamerele de bord inutile în cazul unui eveniment | Decizie finală
Articolul următorTrafic blocat pe DN 14 în Slimnic din cauza unui eveniment rutier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.