Acasă Sport

Gazu’ suntem NOI | Eric de Oliveira a demarat un program în sprijinul clubului Gaz Metan

3304

Eric de Oliveira a demarat un program în sprijinul Clubului Gaz Metan.

Fostul fotbalist al alb-negrilor nu a rămas impasibil față de situația foarte dificilă în care a ajuns Clubul Gaz Metan din cauza problemelor financiare. Acesta a decis să pună umărul și să se implice, așa cum poate, în sprijinul clubului.

,,Astăzi începem programul <<Gazu’ suntem NOI!>>. De astăzi vom încerca salvarea clubului nostru drag. Doar împreună putem reuși! Situația clubului este destul de dificilă și vom facem tot posibilul pentru a-l salva. Banii care vor fi strânși din donațiile voastre vor fi folosiți deocamdată pentru a plăti deplasările echipei, cazarea, masa și arbitrajul la meciurile de acasă. În momentul în care vor crește sumele, vom putea să ne gândim să plătim și datorii mai mari” a scris Eric de Oliveira pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Cel mai bun marcator străin din Liga întâi, spune că a deschis mai multe conturi unde oricine poate dona orice sumă de bani. Eric va prezenta săptămâna un raport al sumelor donate și ce s-a făcut exact cu ele.

,,Încercăm să micșorăm datoriile clubului, iar între timp poate apar sponsorizările și vor crește șansele să schimbăm situația actuală! Mi s-a recomandat să deschid conturile pe numele meu, astfel că trebuie să îmi asum această responsabilitate, însă în fiecare sfârșit de săptămână o să vă arăt ce bani au intrat și cum au fost folosiți. Banii nu vor fi virați către club, ci voi face plăți direct din cont. Clubul Gaz Metan are datorii și către ANAF și este posibil ca în curând să îi fie blocate conturile. Vă cer un vot de încredere, pentru a face ceva bun pentru jucătorii, angajații și toți copiii care îmbracă tricoul Gazului Metan! Mulțumesc pentru ajutorul vostru! Gazu’ suntem NOI!” mai spune Eric de Oliveira.

Conturile deschise de Eric în sprijinul Clubului Gaz Metan Mediaș la Raiffeisen Bank:

RO53RZBR0000060023334147 Lei

RO34RZBR0000060023334295 Euro

RO07RZBR0000060023334296 USD

Foto: Facebook|Eric de Oliveira

Articolul precedentRata incidenței COVID 19 februarie pentru Mediaș și zonă
Articolul următorRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de 20 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.