Acasă Nova TV

Persoane din Copșa Mică și Bazna sancționate pentru nerespectarea măsurii carantinei

790

Persoane din Copșa Mică și Bazna sancționate pentru nerespectarea măsurii carantinei.

75 de polițiști sibieni au fost angrenați în ultimele 24 ore în acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

Au fost verificate 958 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 162 mijloace de transport, din care 5 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Copșa Mică, respectiv un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Bazna.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here