Acasă Sport

Clubul Gaz Metan amendat de Comisie | Riscă depunctarea

983
debutează Clubul Gaz Metan amendat

Clubul Gaz Metan Mediaș a fost amendat de Comisia de Disciplină și riscă depunctarea din cauza unei datorii față de fostul președinte Ioan Mărginean.

Conform Playsport, datoria ar fi undeva în jurul sumei de 50 000 de euro. Suma datorată ar reprezenta bonusuri de performanță, ce erau trecute în contract.

I-am păsuit un an de zile, în care nu au făcut absolut nimic, nu m-am adresat niciunul for, însă dacă văd că oamenii ăștia nu sunt în stare nici să spună bună ziua, nici să spună la mulți ani.

Din moment ce tu ai salvat acest club și l-ai lăsat pe locul 6, cu 1.360.000 de euro din drepturile TV, nu am ce să fac și îmi pare foarte rău pentru ei,” a declarat Mărginean.

Din cauza acestei datorii Comisia de Disciplină a amendat clubul din Mediaș cu 3 000 Lei și l-a somat să achite datoria față de Mărginean, pentru a nu fi depunctat.

Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei formulată de ACS Gaz Metan Mediaș, ca neîntemeiată. Sancționează debitorul ACS Gaz Metan Mediaș cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Mărgineanu Ioan.

Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Mărgineanu Ioan, conform Hotărârii nr. 292/CD/15.12.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 1/06.05.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea„, este decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Articolul precedentIncendiu la o casă de locuit din Agârbiciu | Foto
Articolul următorDragon Fight Academy Kickboxing Mediaș la casă nouă | Cursuri noi în 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.