Acasă Nova TV

Accident la podul CFR | În autoturismul implicat erau 9 persoane | Foto

9803

Accident la podul CFR din municipiul Mediaș.

Marți seara, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au fost sesizați cu privire la producerea unui autoaccident rutier în Piața Andrei Șaguna din municipiul Mediaș. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism, un cetățean străin în vârstă de 69 de ani, ar fi intrat cu mașina într-un cap de pod.

,,Din investigațiile efectuate până în acest moment, polițiștii au stabilit că în mașină se mai aflau 4 adulți și 4 copii minori, domiciliați în Copșa Mică. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care s-a produs accidentul, precum și numărul pasagerilor din autoturism” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La accidentul din Piața Andrei Șaguna au intervenit 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic, 3 ambulanțe SAJ, 1 echipaj de stingere cu modul descarcerare din cadrul Detașamentul de pompieri Mediaș și un echipaj IPJ.

,,O persoană de sex masculin de aproximativ 69 de ani (șoferul) a fost descarcerată de echipajul de pompieri militari, conștientă și cooperantă. La fața locului au fost evaluate medical și s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori și 1 bebeluș de câteva luni) și 5 adulți dintre care 2 femei și 3 bărbați. Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente și policontuzionate. Dintre aceștia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here