Acasă Sibiu

2 minori dintre care unul băut, la plimbare cu mașina

641
din Moșna

2 minori dintre care unul băut, la plimbare cu mașina.

La data de 13 decembrie, în jurul orei 01:30, pe DN 1, în zona Post Control Veștem, polițiștii rutieri au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism fără a avea acest drept. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

,,Cel aflat la volan era însoțit de către un alt minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Boița, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști rezultând că acesta din urmă condusese mai devreme același autoturism. Totodată, testarea alcoolscopică a minorului a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.