Acasă Sport

Gaz Metan – Farul 1-1 | Formația lui Hagi a egalat dintr-un penalty inexistent

329

Gaz Metan Farul s-a terminat 1-1, după un penalty inexistent acordat pentru formația lui Gheorghe Hagi.

Gaz Metan a marcat în minutul 9 al partidei prin Bryan Alceus, însă golul a fost anulat pentru off-side. Ronaldo Deaconu a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Yuri Matias a trimis mingea cu capul la colțul lung, aceasta a lovit bara, a revenit în careu de unde Bryan Alceus a trimis-o în poartă. La pasa cu capul a lui Yuri Matias, Patricio Matricardi a fost semnalizat însă în poziție afară din joc. Peste un minut, la cealaltă poartă, Ely Fernandes a șutat pe lângă poartă. În minutul 16, șutul lui Bryan Alceus a fost scos în corner de portarul Mihai Aioani. În minutul 33, Andrei Artean a ajuns la o minge centrată din lovitură liberă, iar mingea deviată de acesta a căzut pe bara transversală. Peste alte două minute, Bradley de Nooijer a șutat în plasa laterală a porții Gazului.

Cu un minut înainte de pauză, alb-negrii au plecat pe contraatac, Ronaldo Deaconu l-a deschis foarte bine în partea stângă pe Vlad Morar care a pătruns în careul de 16 metri, a șutat frumos la colțul lung și a deschis scorul.

VEZI GOLUL AICI

Repriza a doua a fost una controlată de formația vizitatoare, care a presat în jumătatea Gazului, fără a-și crea însă ocazii clare de gol. În minutul 59, șutul lui Adrian Petre a fost reținut de Octavian Vâlceanu. În minutul 80, Yuri Matias a respins în corner o minge aruncată în careul de 16 metri de Andrei Ciobanu, iar apoi peste alte cinci minute, șutul lui Eduard Radaslavescu a trecut mult peste poarta Gazului. În ultimul minut al timpului regulamentar, șutul din lovitură liberă a lui Andrei Ciobanu a trecut de asemenea peste poartă. În al patrulea minut al prelungirilor, Gabriel de Moura a încercat să îl deposede în careul de 16 metri pe Adrian Petre, acesta s-a aruncat pur și simplu fără să fie atins, iar centralul Iulian Călin a acordat lovitură de pedeapsă în loc de simulare. VEZI SIMULAREA AICI

A executat și transformat Jefte Betancour, iar partida s-a terminat la egalitate 1-1. VEZI GOLUL AICI

Foto: Alex Vereș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.