Acasă Sibiu

Doi minori răniți în urma unei explozii urmate de un incendiu | VIDEO

1125

Doi minori răniți în urma unei explozii urmate de un incendiu.

Evenimentul s-a petrecut joi după-amiază într-un apartament aflat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Țiglari din municipiul Sibiu. ISU Sibiu a trimis la fața locului 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și 2 autospeciale SMURD.

,,În momentul de față, incendiul este localizat de către pompierii militari. Doi minori, o fată de 13 ani și un băiat de 14 ani cu arsuri de gradul I și II, conștienți, stabili au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la CPU Luther. Până la sosirea forțelor s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, locatari ai blocului” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje, tip C si B.

,,În urma exploziei, o femeie de 47 ani, o fetiță de 13 ani și un băiat de 14 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fetița a prezentat arsuri de gradul 1 și 2 pe membrele superioare și față. Mama a refuzat transportul și a însoțit fetița iar băiatul a fost dus la CPU de către un echipaj ISU” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari. A ars întregul apartament pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de o explozie ca urmare a acumularării de gaze în apartament.

Foto&video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.