Acasă Nova TV

Biciclist accidentat mortal de un camion pe strada Aurel Vlaicu

8455

Biciclist accidentat mortal de un camion pe strada Aurel Vlaicu.

Luni dimineața s-a petrecut un accident de circulație pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș. Un camion și un biciclist au intrat în coliziune. Din nefericire, biciclistul, un bărbat de 56 ani din Brateiu, a decedat.

,,Pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate un camion și un biciclist, ambii având aceeași direcție de deplasare, respectiv spre centrul municipiului. Șoferul camionului are 60 de ani și este localnic, iar biciclistul are 56 de ani și este din Brateiu. Din păcate, acesta din urmă a decedat la fata locului. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B pe strada Aurel Vlaicu. Biciclistul nu a putut fi însă salvat.

,,În urma accidentului, biciclistul a suferit traumatisme grave, toracice și cerebrale, leziuni incompatibile cu viața. Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au încercat să acorde asistență medicală bărbatului, dar din păcate acesta a fost declarat decedat la fața locului” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.