Acasă Sport

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în prelungiri în partida cu Academica

268

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în prelungiri în partida cu Academica Clinceni.

Gaz Metan a obținut doar un punct în partida cu ultima clasată din Liga 1. Alb-negrii au condus Academica Clinceni prin golul marcat de Christian Irobiso, însă s-au văzut egalați în al doilea minut al prelungirilor atunci când Juan Cascini a înscris cu o lovitură de cap. În urma acestui rezultat, alb-negrii au acumulat 12 puncte și va juca etapa viitoare în deplasare pe terenul Chindiei Târgoviște.

Academica Clinceni a avut prima ocazie a partidei în minutul 28, atunci când Michael Omoh a avansat cu mingea până la marginea careului de 16 metri al Gazului și a șutat pe lângă poartă. În minutul 40, același Michael Omoh a trimis mingea cu latul pe lângă poartă de la aproximativ 16 metri. Peste doar un minut la cealaltă poartă, Adama Sarr a scăpat în partea dreaptă, a întors mingea pentru Ronaldo Deaconu care a șutat dar Gabriel Ureche a reținut mingea. Tot Ronaldo Deaconu a șutat în finalul primei reprize, dar portarul Academicii a respins mingea în corner.

La un sfert de oră de la reluarea jocului șutul lui Denis Ventura a trecut mult peste poarta Gazului, iar apoi în minutul 60 același jucător a șutat de la distanță dar Octavian Vîlceanu a fost la post. În minutul 71, Christian Irobiso, jucător abia intrat în teren, a scăpat singur spre poarta adversă, a pătruns în careul de 16 metri, a șutat, mingea l-a lovit pe portarul Gabriel Ureche, i-a revenit atacantului Gazului care a trimis-o în poartă. În minutul 82, Gaz Metan a avut șansa de a face 2-0, însă șutul lui Vlad Morar a fost blocat de portarul Academicii. În al doilea minut al prelungirilor, Thibault Moulin a centrat în careul de 16 metri, de unde Juan Cascini a reușit să marcheze cu o lovitură de cap.

REZUMATUL MECIULUI AICI

Foto: Valentin Macrea

Articolul precedentRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de duminică
Articolul următorEste nevoie de un nou certificat verde după a treia doză de vaccin anti COVID?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.