Acasă STIL DE VIATA

5 filme cu Sylvester Stallone pe care merită să le vezi

236
Sylvester Stallone

Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood în ultimele cinci decenii este Sylvester Stallone. Iată 5 filme cu renumitul actor pe care merită să le vezi.

1. Rambo – First Blood (1982) – Unul dintre filmele care i-au marcat cariera lui Stallone și unul dintre rolurile sale reprezentative. Stallone poate fi văzut în rolul lui John Rambo, un veteran de război care își caută un prieten, însă dă numai de probleme și este nevoit să își facă dreptate de unul singur. Rambo – First Blood a avut un buget de 15 milioane de dolari și succesul comercial a fost destul de important, încasările fiind de peste 125 de milioane de dolari.

Acest film are nota 7.7 pe IMDB, dar fanii filmelor cu acțiune îl apreciază foarte mult. Mai ales în  China,  unde a avut încasări fără precedent. Rambo a mai avut patru continuări, iar Stallone a fost mereu în rolul principal. Per total, este o franciză de succes ce mai conține reviste de benzi desenate, jocuri video, desene animate și multe altele.

2. The Expendables (2010)

Acest film nu doar că are o distribuție foarte bună, dar și  umorul este la un nivel înalt, la fel ca și acțiunea. Printre actorii ce mai pot fi văzuți alături de Stallone se află Jason Statham, Jet Li și Dolph  Lundgren. În plus, Stallone a avut și rolul de regizor al producției în care grupul de mercenari primește o misiune în America Latină. Succesul acestui film este evidențiat și de faptul că a avut încasări de peste 270 de milioane de dolari, la un buget de 80 de milioane de dolari.

În  plus, au mai  apărut încă două filme, dar și un  joc de păcănele, disponibil pe NetBet. Lansat de compania MegaWays, jocul The Expendables are printre simboluri chipurile actorilor principali din film, dar și muniție. Jocul poate fi accesat la NetBet, operator pe platforma căruia utilizatorii pot accesa și secțiunea de pariuri sportive, la adresa sport.netbet.ro.

3. Rocky (1976) – Un alt film emblematic din cariera lui  Stallone. El a impresionat cu adevărat și practic a fost filmul care i-a adus faima. De altfel, Rocky a primit nu mai puțin de trei Premii Oscar. În plus, este și unul dintre cele mai de succes filme din  istorie. La un  buget de doar 1 milion de dolari,  incasările au fost de aproximativ 225 de milioane de dolari, echivalentul a 1 miliard de dolari, ajustând inflația.

Au fost alte opt continuări din franciza Rocky, cu Stallone în rolul principal. În plus, a fost scenarist în șase dintre ele și co-scenarist în două. Iar regia a fost semnată de Stallone în patru producții.

4. Cop Land (1997)

Încă un film  cu o distribuție foarte bună. Robert  De Niro, Ray Liotta și  Harvey Keitel pot fi și ei urmăriți în Cop Land. Stallone interpretează rolul unui șerif dintr-un orășel mic din New Jersey, unde se află mai mulți polițiști corupți, pe care vrea să-i demaște. Încasările acestui film au trecut de 63 de milioane de dolari, la un buget de 15 milioane de dolari.

5. Creed (2015) – În această producție, Stallone a rămas în rolul de Rocky Balboa, însă l-am putut vedea ca antrenor al lui Adonis „Donnie” Johnson, fiul fostului campion mondial Apollo Creed. Rocky a acceptat să revină în  box și a fost foarte apreciat pentru prestația sa. Bugetul Creed a fost de până în 40 de milioane de dolari, cu încasări ce au ajuns la aproximativ 170  de milioane de dolari. În plus, Stallone a primit o nominalizare la Premiile Oscar la categoria cel mai bun actor în rolul secundar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here