Acasă Sibiu

Tânăr de 21 ani depistat la volan pe DJ 106 după ce a consumat canabis

760
Tânăr de 21 ani

Tânăr de 21 ani depistat la volan pe DJ 106 după ce a consumat canabis.

În cursul zilei de 4 septembrie, în intervalul orar 13,00 – 17,00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, cu sprijinul polițiștilor Inspectoratelor de Poliție Județene Alba, Mureș, Brașov și Vâlcea, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au desfășurat o acțiune comună în județul Sibiu pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente.

,,Cei 65 de polițiști rutieri și de ordine publică au acționat cu precădere în scopul prevenirii și combaterii nerespectării regimului legal de viteză, precum și pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. 

Acțiunea s-a desfășurat pe toate segmentele de drum național și drum județean, în municipiile Sibiu și Mediaș, precum și în orașele Avrig, Agnita, Cisnădie, Dumbrăveni, Miercurea Sibiului și Ocna Sibiului.

În acest context, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au depistat un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Prahova, în timp ce conducea un autoturism DJ 106, în localitatea Alțâna, în timp ce se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat un rezultat pozitiv la substanța canabis. După recoltarea probelor biologice, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactiv” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here