Acasă Sibiu

Sibiu primul oraș din județ în care Certificatul Verde devine obligatoriu

3126
sibiu certificatul verde

Sibiu este primul oraș din județ în care Certificatul Verde (Green Pass) devine obligatoriu, după ce rata incidenței a trecut vineri de 3/1000.

Prefectura Sibiu va anunța în maxim 48 de ore toate restricțiile care se vor impune. Astăzi municipiul Sibiu avea înregistrate 523 cazuri active în ultimele 14 zile și o rată a incidenței de 3,07/1000.

Activitatea restaurantelor, cinematografelor, instituțiilor de spectacole va continua, însă accesul va fi condiționat de dovada că participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală. Practic este nevoie de prezentarea certificatului verde european (Green Pass). Copiii sub 12 ani nu vor avea nevoie de certificat pentru a merge cu părinții la evenimente.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat vineri că persoanele care doresc să meargă la restaurantele din interiorul mall-urilor în zona de food-court trebuie să prezinte certificatul verde COVID-19.

Arafat a explicat că intrările în zonele de food-court din mall-uri vor fi delimitate, astfel încât să poată intra doar cei care prezintă un certificat verde.

” … nu înseamnă că se construieşte un perete sau aşa ceva, dar se delimitează intrarea în zona respectivă, se intră printr-un anumit loc, în care se prezintă certificatul verde,” a spus Arafat, citat de G4Media.

Articolul precedentGaz Metan are un meci dificil acasă cu Sepsi
Articolul următorRata incidenței crește în continuare la Mediaș și în județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.