Acasă Nova TV

Se caută polițiști în județul Sibiu prin încadrare directă

1201
două tamponări Sibiu

Se caută polițiști în județul Sibiu.

Este vorba despre 13 de posturi de ofițeri de poliție și 10 posturi de agenți, prin încadrare directă. Posturile scoase sunt în mai multe specialități precum secretariat, documente clasificate și arhivă, cazier judiciar, statistică și evidență operative, marketing și achiziții, investigarea infracțiunilor informatice, financiar, sau comunicații și informatică.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs  

În perioada 21 – 29 octombrie 2021, se vor desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 05 noiembrie 2021, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Articolul precedentPeste 70 de copii vor participa la cursuri de programare în cadrul Logiscool Mediaș
Articolul următorGaz Metan are un meci dificil acasă cu Sepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.