Acasă Sport

Remiză albă pentru Gaz Metan în partida cu Sepsi

176

Remiză albă pentru Gaz Metan în partida cu Sepsi OSK.

Gaz Metan a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, într-o partidă disputată luni după-amiază la Mediaș. Jocul a fost unul cu ocazii de ambele părți și cu un plus pentru formația vizitatoare în repriza secundă. Pentru alb-negrii a fost a doua partidă fără gol primit în cele zece etape de campionat disputate până în prezent. 

Sepsi OSK a avut prima oportunitate a meciului în minutul 11, atunci când Răzvan Trif a trimis o minge prea încet către Octavian Vîlceanu, Marius Ștefănescu a recuperat-o dar nu a reușit să profite de această oportunitate. Gaz Metan a avut o șansă mare de a deschide scorul în minutul 18, atunci când Ovidiu Horșia a recuperat o minge în marginea careului de 16 metri, a depășit un apărător advers și a șutat puțin pe lângă colțul din stânga al porții adverse. În minutul 25, Octavian Vîlceanu a respins șutul deviat al lui Adnan Aganovic, iar Kevin Luckassen a fost blocat apoi de apărarea Gazului. La cealaltă poartă peste alte nouă minute, Ronaldo Deaconu a șutat de la distanță, Roland Niczuly a respins mingea în lateral, iar apoi a reușit să o rețină. Repriza s-a încheiat cu un șut al lui Radoslav Dimitrov respins în corner de portarul Gazului.

La zece minute de la reluarea jocului, portarul Octavian Vâlceanu a avut o paradă salvatoare la lovitura de cap a lui Marius Ștefănescu din mijlocul careului. În minutul 67, Tsvetelin Chunchucov a trimis mingea cu capul peste poarta Gazului. Formația vizitatoare a presat mai mult pe parcursul actului secund, însă nu a găsit drumul spre gol, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

REZUMATUL PARTIDEI AICI

Foto: Alex Vereș

Articolul precedentGoogle a premiat cele mai apreciate afaceri din HoReCa de pe Google Maps | The Bean Mediaș a câștigat Recenzia De Aur
Articolul următorÎncă 113 elevi din Mediaș au trecut la ore online | La nivel de județ sunt 728

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.