Acasă Sibiu

Motociclist de 47 ani accidentat mortal de un autoturism

1402

Motociclist de 47 ani accidentat mortal de un autoturism.

Accidentul s-a petrecut luni dimineața pe DN 1, la ieșire din Cristian spre Sibiu. O motocicletă și un aututorism au intrat în coliziune, iar din nefericire bărbatul în vârstă de 47 ani din Sibiu care conducea motocicleta a decedat.

,,Pe DN 1, ieșire din Cristian spre Sibiu, s-a produs o coliziune între o motocicletă și un autoturism conduse pe aceeași directie, spre Sibiu. Din păcate, impactul a avut ca rezultat decesul motociclistului, un sibian în vârstă de 47 de ani. Autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Cristian. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a trimis un echipaj SMURD la locul accidentului. Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru motociclist.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic pe DN 1, Cristian la un accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă. Din păcate motociclistul prezenta leziuni incompatibile cu viața” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here