Acasă Nova TV

Masca devine obligatorie în județul Sibiu din 1 octombrie | VEZI unde

4573

Masca devine obligatorie în județul Sibiu din 1 octombrie.

Având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu și propunerile formulate de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției astăzi, 30 Septembrie, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. În cadrul acesteia a fost adoptată Hotărârea numărul 65 privind aprobarea măsurilor suplimentare care se aplică pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Sibiu.

Prin intermediul acesteia, se instituie începând cu data de 01.10.2021 ora 00:00, obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului sănătății și al Ministrului afacerilor interne.

Măsura se aplică începând cu data de 1 octombrie 2021 orele 00.00 în toate localitățile din județul Sibiu, iar în funcție de evoluția situației epidemiologice se vor putea institui măsuri suplimentare cu respectarea normelor legale în vigoare.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here