Acasă Sibiu

Coliziune autocisterna-autoturism | O femeie a rămas încarcerată

1232

Coliziune autocisterna-autoturism pe DN1.

Accidentul s-a produs pe DN 1, Hula Bradului. Un autoturism și o autocisternă conduse din direcții opuse au intrat în coliziune.

,,Este vorba despre o coliziune între un autoturism condus spre Brașov de către o femeie în vârstă de 50 ani din județul Ilfov și o autocisternă condusă din sens opus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani din județul Covasna. Conducătoarea auto și pasagera din autoturism primesc îngrijiri medicale, conștiente. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD (unul cu medic), un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari pe DN 1, Hula Bradului.

,,Se acordă îngrijiri pentru două persoane, una dintre ele fiind descarcerată de echipajul de pompieri militari, conștientă și cooperantă. Intervenția se află în dinamică. De asemenea în sprijin se află și o ambulanță SAJ” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu persoana de sex feminin descarcerată, conștientă și politraumatizată. SAJ Sibiu a transportat la UPU Sibiu o victimă, femeie de 59 ani, cu traumatism de coloană lombară și traumatism de torace anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here