Acasă Sibiu

Accident pe DJ 106 | A lovit un copac și s-a răsturnat

1188

A lovit un copac și s-a răsturnat.

Miercuri dimineața, în jurul orei 06:50, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin 112 cu privire la producerea pe DJ 106, Sibiu – Agnita, în afara localității Cornățel, a unui autoaccident.

,,Din primele cercetări efectuate la fata locului, politiștii rutieri au constatat faptul că într-o curbă, șoferul unui autoturism ar fi ieșit un afara părții carosabile unde a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat. Șoferul, un sibian în vârsta de 34 de ani, a fost ușor rănit. Politiștii rutieri continua cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătorul auto rănit în urma accidentului a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital.

,,SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în jurul orei 6:50, în apropiere de localitatea Cornățel, unde un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Victima, un bărbat de 34 ani a suferit mai multe contuzii și a fost transportat la UPU Sibiu” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here