Acasă Sport

Gaz Metan a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoșani

210
gaz botoșani

Gaz Metan a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Liga 1.

Partida se anunța una dificilă, după cum spunea și antrenorul Gazului la conferința de presă de dinaintea meciului, mai ales că medieșenii nu au reușit până acum decât o victorie. Cea mai mare problemă pare să fie defensiva care, și astăzi, a fost ușor de trecut pentru moldoveni.

Gaz Metan a început în formula: O. Vâlceanu – R. Romeo, P. Matricardi, Yuri, M. Velisar – Diogo Izata, I. Filip – O. Horșia, R. Deaconu, N. Chamed – C. Irobiso. Antrenor Mihai Teja.

FC Botoșani a început meciul cu: E. Pap – A. Țigănașu, A. Şeroni, B. Racovitan, C. Braun – H. Ongenda, M. Edjouma, E. Papa – R. Fili, R. Sila, Mateus Santos. Antrenor Marius Croitoru.

Arbitrul întâlnirii a fost Ionuț Coza, ajutat la linii de Marius Marchidanu și Ionuț Bobe.

MINUTUL 6 OCAZIE BOTOȘANI: Racovițan a reluat imprecis cu capul, Yuri a încearcat să respingă dar a lovit defectuos și balonul a trecut periculos peste poarta lui Vâlceanu.

MINUTUL 17 OCAZIE GAZ METAN: Ronaldo Deaconu l-a surprins pe portarul botoșaniului ieșit din poartă și a șutat de la jumătatea terenului, dar goalkeeper-ul a reușit cu un ultim efort să rețină. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 22 GOOL BOTOȘANI: Edjouma a pătruns superb în careu, după ce a trecut de trei jucători ai gazdelor, a pasat simplu, în dreapta careului și Mateus Santos a marchat ca la antrenament. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 32 OCAZIE MARE BOTOȘANI: Combinație frumoasă cu E. Papa în careul de 16 metri al Gazului, cu pătrundere pe partea stângă și șut pe lângă poartă a lui Ongenda, din postura de singur cu portarul. Din nou apărarea gazului depășită ușor. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 42 OCAZIE MARE BOTOȘANI: Ongenda i-a pasat excelent în adâncime lui Mateus Santos dar acesta a trimis direct în mâinile lui Vălceanu din postura de singur cu portarul. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 79 OCAZIE MARE PENTRU BOTOȘANI: Ongenda a scăpat singur în careu, după ce Petkovski a profitat de o greșeală a lui Yuri și i-a pasat ideal, a trimis printre picioarele portarului Vâlceanu, dar Lixandru a ajuns pe linia porții și a evitat golul. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 94 OCAZIE MARE GAZ METAN: Medieșenii puteau salva un punct dar Chamed a ratat incredibil din careul de 16 metri la ultima fază a partidei. Șutul a fost deviat în corner, care a rămas fără rezultat. (VEZI OCAZIA AICI!)

Final de meci Gaz Metan – FC Botoșani 0:1, înfrângere după o partidă în care atacul Gazului a fost absent iar apărarea ușor de trecut.

Articolul precedentMediașul a găzduit în premieră o etapă de Cupă Națională XCO | VIDEO
Articolul următorTuristul șmecher de România atacat de urs pe Transfăgărășan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.