Acasă Sport

Gaz Metan a disputat un meci de verificare cu Metalurgistul Cugir

196

Gaz Metan a disputat un meci de verificare cu Metalurgistul Cugir.

Gaz Metan a disputat miercuri dimineață la Mediaș, un meci de verificare în compania echipei Metalurgistul Cugir, formație care evoluează în Liga a treia. Partida s-a încheiat cu victoria la limită a alb-negrilor, scor 1-0. Singura reușită a fost semnată de căpitanul Nasser Chamed în minutul 85.

Tehnicianul Mihai Teja a folosit două formule de echipă diferite în acest joc de verificare. În prima repriză primul unsprezece aliniat a fost format din Alexandru Buzbuchi, Răzvan Horj, Paul Pațurcă, Yuri Matias, Mihai Velisar, Francisco Junior, Ismail Kanda, Mihai Lixandru, Ramon Gașpar, Răzvan Grădinaru și Tomas Smola.

În repriza a doua au evoluat Octavian Vîlceanu, Patricio Matricardi, Ioan Filip, Romeo Roberto, Răzvan Trif, Gabriel de Moura, Ovidiu Horșia, Nasser Chamed, Ronaldo Deaconu, Dragoș Iancu și Christian Irobiso.

Următorul joc oficial pentru Gaz Metan este programat la sfârșitul acestei săptămâni în deplasare. Gruparea de pe Târnava Mare va întâlni FCSB duminică seara de la ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.