Acasă Mediateca

Mediaș 120 | Cum a fost prima ediție a Mediaș XCO

196

Cum a fost prima ediție a Mediaș XCO este subiectul emisiunii Mediaș 120.

Municipiul de pe Târnava Mare a găzduit sâmbăta trecută în premieră, o etapă de Cupă Națională XCO Copii. Competiția de ciclism s-a adresat copiilor legitimați, cu vârsta între 5-14 ani. Aceștia au concurat pe un circuit închis, special amenajat în zona Binder Bubi.

Competiția Mediaș XCO a fost organizată de către Clubul Sportiv Next Sports Blăjel și Asociația Mediaș 750 de ani în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, Consiliul Județean Sibiu, Federația Română de Ciclism si Asociația de Turism și Ecologie Dianthus. Acțiunea a fost cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu.

La competiția care s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5-14 ani și cadeți/juniori, s-au înscris 110 sportivi, din toate colțurile țării. Vineri, 13 august concurentii au parcurs traseul pentru antrenamentele libere și oficiale. Ziua s-a incheiat cu  un tur ghidat care a inclus obiectivele turistice din municipiul Mediaș. Sâmbătă s-a desfășurat competiția, urmată de premierea la care  a fost prezent Gheorghe Roman, Primarul municipiului Mediaș, alături de iubitori ai acestui sport și de voluntari. 

Foto: Medias Bike Marathon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.