Acasă Sibiu

Aeroportul Sibiu va deschide o rută spre Dublin

101
sibiu dublin

Aeroportul Sibiu va deschide, încă în acest an, o rută spre Dublin. Aceasta va fi operată de Ryanair, a anunțat conducerea aeroportului.

Compania aeriană Ryanair continuă extinderea operațiunilor la aeroportul sibian. Compania a anunțat lansarea unei noi rute de la Sibiu și anume spre Dublin. Este o rută în premieră, care va fi operată cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, începând cu data de 01.11.2021.

În prezent, Ryanair operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemena, reamintim faptul că din sezonul de iarnă 2021 compania aeriană va opera zboruri directe și spre Milano Malpensa – Italia, Liverpool – Marea Britanie, respectiv Billund – Danemarca.

„Diversificarea serviciilor aeriene regulate susține dezvoltarea turistică a regiunii care conduce la impulsionarea economică a județului. Într-una dintre cele mai dificile perioade din industria aviatică echipa Aeroportului Internațional Sibiu a continuat să atragă opțiuni suplimentare de călătorie, unele chiar în premieră, de această dată spre Dublin, Irlanda,” a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Prezența Ryanair la Aeroportul Internațional Sibiu creează dinamică în rețeaua de rute, asigură accesul la noi piețe și, nu în ultimul rând, contribuie la deservirea corectă a fiecărei categorii socio-profesionale care utilizează serviciile aeroportului sibian. Dezvoltarea continuă a parteneriatului cu cel mai recent operator aerian la Sibiu este rezultatul unui efort susținut și integrat, la nivel instituțional și administrativ,” a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Articolul precedentTânăr de 23 ani depistat la volan după ce a consumat canabis
Articolul următorRata actuală a incidenței | Cazuri active în 5 localități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.