Acasă Nova TV

Ministrul Dezvoltării la Mediaș | Discuții cu Primarul Gheorghe Roman despre proiectele municipiului

1642

Ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Mediaș.

Attila Cseke s-a întâlnit cu Primarul Gheorghe Roman, pentru a discuta despre stadiul lucrărilor care se derulează în municipiul de pe Târnava Mare, dar și despre proiectele pentru care a fost solicitată finanțare. Oficialul a vizitat șantierul bazinului de înot aflat în construcție pe strada Blajului din cartierul Vitrometan și a participat totodată la o întâlnire care a avut loc la sediul Primăriei Mediaș.

Municipiul Mediaș are în prezent mai multe proiecte aflate în derulare cu fonduri guvernamentele. Este vorba despre construirea bazinului de înot din cartierul Vitrometan, de realizarea rețelelor de apă și canalizare pluvială pe mai multe străzi din cartierul Automecanica, echipare tehnico-edilitară în cartierul Gloria, dar și amenajarea unui drum zonă industrială nepoluantă pe strada Aurel Vlaicu.

De asemenea, alte proiecte aflate în diferite stadii se referă la construcția de blocuri de tip ANL pe strada Gheorghe Lazăr, construcția unei săli de sport la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, construirea unei baze sportive tip 2 la Școala Gimnazială Numărul 7, dar și alte proiecte care urmează să fie analizate și evaluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.