Acasă Transilvania Online

Marea Britanie rămâne în zona roșie | CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic

402
Marea Britanie rămâne în zona roșie

Marea Britanie rămâne în zona roșie, a anunțat joi CNSU odată cu lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Încadrarea din zona galbenă sau verde în zona roșie, precum și încadrarea din zona verde în zona galbenă, intră în vigoare la 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care este aprobată lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic.

În noua listă Marea Britanie este trecută încontinuare în Zona Roșie din cauza variantei Delta de coronavirus. Totodată Portugalia a fost mutată în Zona Galbenă, după ce în lista de săptămâna trecută era în Zona Verde.

Persoanele care vin din zona galbenă și roșie trebuie să stea în carantină la intrarea în România. Cei care au trecut prin infecția cu COVID-19, cei vaccinați și cei care au test negativ sunt scutiți de carantină.

ȚĂRILE DIN ZONA ROȘIE

Seychelles, Mongolia, Namibia, Uruguay, Columbia, Argentina, Oman, Maldive, Kuweit, Brazilia, Suriname, Saint Kitts și Nevis, Costa Rica, Bahrain, Paraguay, Chile, Botswana, Tunisia, Africa de Sud**, Panama, Marea Britanie, Nepal, India.

ȚĂRILE DIN ZONA GALBENĂ

Fiji, Emiratele Arabe Unite, Trinidad și Tobago, Georgia, Malaysia, Cuba, Bolivia, Sint Maarten, Zambia, Guyana, Cipru, Irak, Federația Rus, Kârgâzstan, Portugalia, Insulele Virgine Britanice, Iran, Jersey.

Celelalte țări sunt în Zona Verde. Lista completă poate fi consultată aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.