Acasă Sport

Gaz Metan începe sezonul cu victorie în fața lui CS Mioveni

353
gaz mioveni

Gaz Metan Mediaș începe sezonul de Liga 1 cu victorie în fața nou promvatei CS Mioveni.

Cu un lot mult schimbat față de sezonul trecut Mihai Teja, antrenorul medieșenilor, a început în următoarea alcătuire: O. Vâlceanu – R. Romeo, Yuri, P. Matricardi, R. Trif – I. Filip, Gabriel Moura – M. Lixandru, N. Chamed – R. Grădinaru, V. Morar.

CS Mioveni a început cu: I. Popescu – D. Şerbănică, A. Iacob, I. Balaur, A. Scarlatache – I. Rădescu, L. Dumitriu, A. Panait, D. Toma – B. Rusu – Ș. Blănaru. Antrenor Alexandru Pelici.

Arbitrul întâlnirii de la Mediaș a fost George Găman, ajutat la linii de Marius Marchidanu și Vlad Bârleanu.

MINUTUL 6 OCAZIE GAZ METAN: Roberto Romeo șutează frumos din marginea careului, portarul respinge până la Vlad Morar, care trage peste poartă dintr-o poziție bună. VEZI OCAZIA AICI!

MINUTUL 13 PENALTY ȘI GOL PENTRU GAZ METAN: Fundașul oaspeților a lovit mingea cu mâna în careul de 16 metri, într-o încercare de a respinge mingea. Greșeală incredibilă, la o minge ce nu anunța pericol la poarta lui Popescu.(VEZI HENȚUL AICI!) A executat sigur și a marcat N. Chamed. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 19 OCAZIE MARE GAZ METAN: Iacob a greșit și a pasat la adversarul său, Grădinaru, care i-a trimis lui Vlad Morar, dar acesta a rata incredibil după ce a lovit greșit mingea, care s-a scurs pe lângă poartă.

MINUTUL 39 OCAZIE MIOVENI: Blănaru, aflat în marginea careului, a fost blocat în momentul șutului, mingea a ricoșat la Toma, care a tras pe lângă poartă.

MINUTUL 77 ELIMINARE LA GAZ METAN: Yuri a primit direct cartonaș roșu după un atac cu talpa la Blănaru.

MINUTUL 79 OCZIE MIOVENI: Andrei Cristea a ratat un șut, mingea a ajuns la Oancea, care pasează mingea lui Dumitriu, acesta a șutat în blocaj, dar balonul a ricoșat la același Cristea, însă veteranul din atacul Mioveniului nu a reușit să devieze cu călcâiul până la Blănaru și portarul Gazului a reținut.

FINAL DE MECI GAZ METEAN – MIOVENI 1:0 | Un final dominat de oaspeți dar fără ocazii clare la poarta lui Vîlceanu. Victorie chinuită pentru Gaz Metan dar importantă, având în vedere lotul schimbat cu care Teja a început sezonul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.