Acasă Sport

Gaz Metan a remizat cu FC Argeș la Mediaș după ce a condus până în ultimul minut | VIDEO

237
gaz argeș

Gaz Metan a remizat cu FC Argeș într-un meci disputat pe teren propiu. Partida a fost prima din etapa a treia a Ligii 1.

Gaz Metan a început în formula: O. Vâlceanu – R. Romeo, P. Matricardi, I. Filip, Félix Mathaus, R. Trif – O. Horșia, Gabriel Moura, N. Chamed – R. Grădinaru A. Sarr. Antrenor Mihai Teja.

FC Argeș a început cu: A. Greab – N. Mușat, G. Turda, A. Pițian, Diogo Viana – João Miguel, D. Meza Colli – C. Tănase, A. Ișfan – Jucie Lupeta. Antrenor Andrei Prepeliță.

Arbitrul întâlnirii a fost Andrei Antonie, ajutat la linii de Marius Badea și Stelian Slabu.

MINUTUL 7 GOOL FC ARGEȘ: Cristian Tănase a deschis scorul după ce a ajuns la o centrare în interiorul careului, după o neatenție a lui Romeo Roberto și a trimis cu pământul în colțul scurt al porții apărate de Vâlceanu. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 25 OCAZIE GAZ METAN: Chamed a șutat foarte bine la poarta lui Greab, dar parada portarului a păstat scorul intact.

MINUTUL 26 GOOL GAZ METAN: Ioan Filip a marcat cu capul, după ce a ajuns la balonul trimis în careu de la colțul terenului de Grădinaru. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 72 GOOL GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a executat un corner, balonul trece incredibil de Lupeta care nu a reușit să degajeze, iar Matricardi a ajuns la minge și a trimis cu ușurință în poarta lui Greab. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 84 OCAZIE MARE FC ARGEȘ: Said a centrat pentru Ișfan, care a șutat bine dar Vâlceanu a avut o intervenție de excepție.

MINUTUL 92 GOOL FC ARGEȘ: Vianna egalează la utima fază a meciului, în urma unui lob superb, fără speranță pentru portarul lui Gaz Metan. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI: Gaz Metan – FC Argeș 2:2, după un meci bun, cu faze de poartă și patru goluri.

Articolul precedent10 ani de la campania europeană a Gazului Metan | Eveniment la stadion
Articolul următorAccident mortal pe DJ 106 | Un șofer a intrat într-un cap de pod

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.