Acasă Nova TV

Accident pe Șoseaua Sibiului în zona Kaufland | Femeie și copil răniți

4123
accident kaufland

Luni, în jurul amiezii s-a produs un accident pe Șoseaua Sibiului din Medias, în zona Kaufland și în urma căruia două persoane au fost rănite.

Conform poliției rutiere la ieșirea din zona comercială s-a produs o coliziune între două autoturisme. Unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 60 de ani, este din Copșa Mică, iar celălalt, în vârstă de 19 ani, este din Târnava.

În urma coliziunii două persoane au fost rănite. Este vorba despre un copil in vârstă de 10 ani și o femeie, în vârstă de 59 de ani, ambii din Copșa Mică, pasageri in mașina condusă de bărbatul în vârstă de 60 ani.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la locul accidentului unde s-au acordat îngrijiri medicale celor două persoane, ambele conștiente. Atât femeia cât și copilul au fost transportați la Compartimentul Primiri Urgențe din Spitalul Mediaș pentru investigații suplimentare.

Conform unor martori la evenimentul rutier, unul dintre șoferi ar fi ieșit, fără să se asigure din zona comercială, moment în care a fost lovit de celălalt participant la trafic. Politistii Biroului Rutier Mediaș efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.