Acasă Nova TV

Primăria Mediaș premiază performanța | 8 elevi cu rezultate foarte bune

2029

Primăria Mediaș premiază performanța.

Opt elevi care au obținut rezultate foarte bune la etapele naționale și internaționale ale unor concursuri sau olimpiade, au primit diplome de performanță și o sumă de bani. Festivitatea de premiere care a avut loc miercuri la Primăria Mediaș, a fost oficiată de Primarul Gheorghe Roman.

Astfel, au fost premiați doi elevi elevi de școală gimnazială, Alexandra Hudea, campioană națională la atletism și David Pocan, câștigător al fazei naționale a Olimpiadei de limba și literatura română pentru minorități, dar și șase elevi de liceu. Aceștia sunt Samira Armenean, Iulia Mărginean, Alexandra Șimon, Iulia Ivan, Maria Beldean și Daniela Călin. Liceenii au fost premiați pentru performanțele obținute la karate, atletism respectiv chimie.

Bursele de performanță sunt acordate elevilor care au obținut locul I, II sau III la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare naționale organizate de către Ministerul Educației și  Cercetării, la etapele naționale ale competițiilor și concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico – științific, de nivel național, sau care s-au calificat la un concurs internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here