Acasă Nova TV

Medieșeanul Octavian Isailă este Președinte Interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu

1554

Medieșeanul Octavian Isailă este Președinte Interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu.

La sfârșitul lunii trecute, Octavian Isailă a preluat interimar Președinția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Sibiu (C.C.I.A). Acesta lucru s-a întâmplat după ce, pe 27 mai, Colegiul de Conducere al C.C.I.A. a decis cu majoritate de voturi să îl excludă pe fostul Președinte Gheorghe Aldea. Acesta a fost acuzat că a încălcat grav prevederile statutare ale camerei, a luat decizii fără a consulta celelalte organe de conducere și a dispus plăți, în condițiile în care funcția sa nu este una executivă.

,,La data de 14.05.2021 a avut loc Adunarea generală a C.C.I.A. Sibiu urmata de convocarea ședinței Extraordinare a Colegiului de Conducere al Camerei in data de 27.05.2021. In urma acestor doua ședințe si a voturilor exprimate, am preluat interimar, conform statutului, Președinția Camerei de Comert, Industrie si Agricultură a Județului Sibiu.

Vă asigur pe această cale de faptul ca voi propune Colegiului de Conducere să facem o prioritate din sprijinirea companiilor județului Sibiu și îmi doresc, atâta timp cât dețin această poziție onorantă, o buna colaborare instituționala cu toți reprezentanții autorităților județului numiți sau aleși, așa cum este normal si firesc.

De asemenea efortul nostru îmi doresc sa se canalizeze către viitorul organizației, către găsirea unei soluții pentru locația noului sediu al C.C.I.A. Sibiu și diverse acțiuni specifice care se încadrează în obligațiile statutare ale Camerei.  Vă asigur că activitățile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura se desfășoară în continuare în mod statutar și obișnuit” se arată într-un comunicat de presă semnat de Președintele interimar al C.C.I.A. Sibiu, Octavian Isailă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.